Help you, perhaps

FEELS. WRITES. SHARES. PEOPLE READ. JUDGE. LIKE/ DISLIKE. IT'S LIFE BABY!

11 July 2012

What a stress week?

Starting from last week, sampai sekarang, aku memang busy gilaaaaa. Busy dengan classes, quizzes, assigments, aktiviti kolej. Kind of...... erghhh can't describe ape yang aku rase :/


Actually classes takdelaa membebankan aku. Cume tatau kenape, last week, assignment menimbun and dateline sume dekat2. Perghhh! kekadang sampai buat assignment macam ni....
Malam pulak, ade practise cheers utk event kolej. Apa2 pun kene ikutlah sebab nak dapatkan kolej utk next semester. I don't deny that cheers tu memang happy and boleh hilangkan stress cumaa waktu latihan tu yg agak tak sesuai. But i still can deal with it :)


What ever it is, i try my best to arrange my schedule sebaik yang mungkin so that takdelaa yang kelam kabut. Aku sekarang, ketepikan hiburan, ketepikan makan utk setelkan assigment or ape2 tasks yg aku ade. Lepastu, baru reward myself time weekend :D

2 comments:

  1. ketepikan makan? pergh..slim la ngeng pas nie..wiwit!!

    ReplyDelete
  2. hehe well. jgn tekejut yeaa haha

    ReplyDelete